Uitnodiging aan alle leden van Nautilus:

Landelijke ANEMOON-dag 2016

Stichting ANEMOON is een organisatie die, met behulp van vrijwilligers en wetenschappers, het onderwaterleven in Nederland inventariseert. Welke soorten komen er voor in Nederland? Komen er nieuwe soorten bij of zien we soorten juist minder vaak? Op welke duikstek zien we welke soort? En in welk seizoen? Dat zijn enkele vragen die Stichting ANEMOON probeert te beantwoorden. Maar verder delen we kennis ook graag!

Op zaterdag 19 maart 2016 organiseren wij de landelijke Stichting ANEMOON dag in Tiel. Dit is dé dag voor alle natuurliefhebbers die duikend en in het getijdengebied waarnemingen doen, strand-aanspoelsels tellen, korren of geïnteresseerd zijn in de Nederlandse onderwaterbiologie.

Deze dag is vol lezingen en workshops over diverse onderwerpen. Ben je benieuwd naar de kleurige naaktslakken die je tegen kunt komen in Zeeland? Of wil je de krabben en garnalen beter leren kennen? Heb je thuis nog foto's met beestjes waarvan je graag wil weten wat het is? Benieuwd hoe je schelpen mooi op de foto zet? Of ben je meer van de technische kant en ben je benieuwd hoe je met behulp van je smartphone een microscoop kunt maken? Van sponzen tot vissen en van zoutwater tot zoetwater. Kom vooral naar de Stichting ANEMOON dag!

Wanneer? zaterdag 19 maart 2016, vanaf 10:30
Waar? RSG Lingecollege, Heiligestraat 78, 4001 DN Tiel
Kosten: gratis

Voor meer informatie en aanmelden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kalender

Geen gebeurtenissen gevonden

Inloggen