Beste duikers,
 
December is een fijne maand met veel culinaire hoogtepunten en bovenal gezelligheid met een extra drankje hier en nog een hapje daar. Het gevolg is helaas dat er direct goede voornemens gemaakt worden voor (begin) 2016. Peter en ik dachten dit jaar: "Waarom wachten tot 2016 met het aftrainen van die extra kilootjes?"
 
En het idee voor de Uitbuikduik op zondag 27 december was geboren. Speciaal voor leden van Nautilus en GeJo organiseren we een leuke onderwateractiviteit waar je naast wat lichamelijke inspanning ook geestelijk uitgedaagd wordt. En het goede nieuws na die frisse "eindejaarsduik" is dat je binnen verwelkomt wordt met een lekkere kop warme soep. Wil je niet duiken, maar wel een gezellig kop soep, dat kan natuurlijk ook!
 
Aanmelden voor dit event!? Jazeker en graag zelfs zodat we van tevoren weten hoe groot succes dit wordt!
 
Tot slot de details: De Uitbuikduik vindt zondagochtend 27 december plaats gebruikmakend van de voorzieningen van Inn Style. Afhankelijk van het aantal duikers en de kleine plaatselijke voorbereiding door Peter en mij, verwachten we rond 11 uur de eerste duikers te water te laten!
 
Klinkt dit als een goed plan om met een gerust hart de feestdagen tegemoet te zien? :-)
 
Groeten,
 
Peter en Erik
Nautlius

Kalender

Geen gebeurtenissen gevonden

Inloggen